logo Salonul de infrumusetare Blondy Cluj Napoca

De ce Noi?

Pentru ca ne dorim sa fii multumita, oferim garantie la serviciile noastre!

Garantia Seriozitatii

Ai programare si ajungi la timp, dar noi suntem in intarziere? Se intampla , cateodata nu din vina noastra, dar tu iti poti da programul peste cap. Daca se intampla sa fim in intarziere mai mult de 30 minute, iti facem o reducere de 20% din manopera serviciilor , o cafea sau un ceai, ne cerem scuze, dar inainte de toate acestea, vom intreba daca poti ramane in conditiile in care trebuie sa astepti, daca nu, vom face o reprogramare la care vei plati tot cu 20 % mai putin.

Garantia Satisfactiei

Orice produs cumparat din salonul nostru, il poti returna in 30 de zile de la achizitie si vei primi banii inapoi fara nicio explicatie.

Garantia Calitatii

Manichiura

Dupa construirea unghiilor tehnice sau aplicarea ojei semipermanente, noi recomandam intretinerea dupa o perioada de 2-3 saptamani, ca sa ai o manichiura impecabila.

Timp de 10 zile, retusam manichiura ta GRATUIT.

*doar pe baza unei programari facem retusul (ex: reconstruim una sau maxim 2 unghii daca acestea s-au rupt).

Iti recomandam sa porti manusi pentru a-ti proteja mainile si unghiile de substantele chimice din produsele de curatenie atunci cand speli vasele sau faci alte treburi casnice. Dupa ce te speli pe maini, aplica o crema puternic hidratanta, la fel si seara inainte de culcare.


Decolorarea si/sau vopsirea parului

Dupa decolorarea si/sau vopsirea parului, acesta are nevoie de mai multa hidratare, noi aplicam imediat produsele necesare, insa acasa, nu stim cum procedezi tu. In timpul serviciului, noi iti recomandam produsele care te ajuta sa iti pastrezi culoarea pana la urmatoarea colorare, dar nu avem siguranta ca le vei folosi in permanenta si in mod corespunzator. De aceea, oferim garantie ca parul va ramane sanatos dupa aceste proceduri doar daca vii saptamanal la salon pentru spalarea si coafarea lui de catre personalul specializat, deoarece vom avea grija sa ii dam parului absolut tot ce are nevoie pentru a arata perfect!


TRATAMENT DE HIDRATARE SI INTINDERE CU KERATINA BRAZILIANA

Intre 3-5 luni, in functie de tipul de par, noi garantam ca parul ramane fin, hidratat, intins, doar daca vii saptamanal la salon pentru spalarea si coafarea lui, deoarece dupa acest tratament, parul trebuie ingrijit cu produse speciale pentru a mentine mai mult timp efectul tratamentului. Tu in calitate de clienta, iti poti procura aceste produse din salon, dar nu avem convingerea ca le vei folosi corespunzator si de fiecare data cand iti vei spala parul si asa noi nu mai putem garanta ca efectul tratamentului va tine 3-5 luni.


EXTENSII DIN PAR NATURAL

Dupa montarea extensiilor cu microring sau cusute, din 2 in 2 luni, recomandam intretinerea lor, respectiv demontarea si montarea din nou. In acest timp, ele necesita o ingrijire speciala. Noi garantam ca parul tau va arata superb cu aceste extensii, daca ne lasi sa ne ocupam de fiecare data de spalarea si coafarea lui. In caz contrar, garantia nu este valabila.

ORAR
Luni - Vineri: 830 - 2030
Sambata: 09 - 14
Duminica: inchis
*exceptii in weekend doar cu programari
Salon de infrumusetare Blondy Cluj Napoca